Liliana Maria Jgheban

Co-fondator Therapy Home

Psiholog clinician și Psihoterapeut integrativ

Liliana-Maria este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și Master în Psihologie Clinică și Intervenție psihologică, de asemenea este membru în Colegiul Psihologilor din România.

Este specializată în psihologie clinică, psihoterapie integrativă, psihoterapia copilului și adolescentului, programare neuro-lingvistică și în psihologia traumei.

“Din dorința de a fi mai aproape de oameni am înființat clinica de terapie THERAPY HOME ce are ca scop susținerea în mod constant a oamenilor care au nevoie de intervenție psihologică.
Îmi doresc ca împreună cu echipa noastra de terapeuti să putem crea un mediu cald și sigur pentru fiecare persoană care ne calcă pragul și să poată considera acest loc ca fiind parte din viata lor.”

Diana Isabela Șorop

Co-fondator Therapy Home

Psiholog clinician și Psihoterapeut integrativ

Pentru mine, psihoterapia nu inseamna doar întalnirea a doi oameni.

Psihoterapia inseamna in primul rand intalnirea a doua suflete si minti, care, impreuna, vor explora trecutul cu blandete si curiozitate, pentru ca mai apoi sa vindece si sa se întoarca in aici si acum pentru a trai frumos si senin!

In terapie plec la premisa ca fiecare dintre noi se poate ajuta pe el insusi, atunci cand isi asuma acest proces de crestere si de schimbare personala iar Therapy Home este acel loc prielnic al cresterii si dezvoltarii fiecaruia dintre noi.

PREGATIRE ACADEMICA

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti
  • Master Psihodiagnoza Clinica si Consiliere Psihologica, Universitatea Ecologica din Bucuresti
  • Formare in Psihoterapie Integrativa, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa
  • Specializare in Lucrul cu Trauma, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa
  • Specializare in Lucrul cu Cuplul si Psihosexualitatea, Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Elena – Alexandra Praz

Psiholog clinician și Psihoterapeut integrativ

Psiholog cu drept de liberă practică, avizat de către Colegiul Psihologilor din România, în Psihologie Clinică și Psihoterapie Integrativă.

“În cabinet, îmi propun să creez un spațiu în care respectul, empatia, conținerea și înțelegerea își dau mâna și facilitează procesul unic al fiecărei persoane.

Mă simt profund onorată să iau parte la poveștile oamenilor care mă aleg să îi ghidez  în călătoria către ei înșiși.

Mă axez pe construirea unei alianțe  terapeutice solide, fiindcă  relația dintre terapeut și clientul care alege să facă parte dintr-un proces terapeutic, poate funcționa ca un reper pentru toate celelalte relații din viața sa.”

PREGATIRE ACADEMICA

  • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Spiru Haret, București
  • Master Psihologie Clinică și Intervenție Psihologică, Universitatea Spiru Haret, București
  • Formare în Psihoterapie Integrativă, Asociația Română de Psihoterapie Integrativă
  • Specializare în Lucrul cu Trauma, Asociația Română de Psihoterapie Integrativă
  • Curs de formare continua Psihotrauma – Evaluare și Intervenție Psihologică, Asociația Confident
  • Curs de formare continuă în Consilierea Cuplurilor și Psihosexologie, Asociația Confident
  • Program de formare continuă în Tehnici Creativ – Expresive și Proiectiv – Metaforice în Dezvoltarea Personală și Consilierea Psihologică, Asociația CCDU – Phoenix

Dana Ghindar

Dincolo de meseria de psiholog sunt soție și mamă a două fete minunate, de la care am învățat ce înseamnă dragostea necondiționată, alături de care trăiesc cele mai intense emoții și învăț în fiecare zi ce înseamnă să fii autentic și sincer.

Îmi place foarte mult să fac sport, să călătoresc, să meditez și să citesc.


Ca psihoterapeut îmi place să creez în cabinet o atmosferă plăcută şi confortabilă, să devin ghid, sursă de inspirație, model și o persoană de siguranță pentru clienții mei. Sunt o fire răbdătoare, nu sunt adepta etichetărilor, sunt amabilă şi pregătită să accept clientul din faţa mea, aşa cum se prezintă acesta. Îmi place să cred despre mine că pot vindeca cu mintea și cu sufetul, pentru a transforma suferința în ceva nou, crescător și frumos. În psihoterapie nu există niciodată bizar sau anormal. Există doar situaţii sensibile, interesante, deosebite pe care clientul le experimentează de-a lungul vieţii, iar în cabinet ajunge cu dorinţa de a fi înţeles, recunoscut şi acceptat cu toate comportamentele şi trăirile lui.